Слободан Старчевић, нови тренер Радника: Да наставимо лијепу причу

Дарко Пашагић
Слободан Старчевић, нови тренер Радника: Да наставимо лијепу причу

БИЈЕЉИНА - Само дан пошто је постало јасно да Младен Жижовић каријеру наставља на клупи Зрињског, челници Радника ангажовали су Слободана Старчевића, којег ће данас представити јавности.

Чини се да Бијељинци нису могли довести боље рјешење у овом тренутку, с обзиром на то да Старчевић одлично познаје прилике у Премијер лиги, као и квалитет фудбалера Радника.

Реномирани стручњак прошлу сезону почео је на клупи Тузла ситија, а затим покушао да спаси Крупу испадања из Премијер лиге.

Највећи тренерски успјеси вежу га за овај клуб, у којем је у првом мандату провео скоро пет година, увео га у Премијер лигу и играо финале Купа БиХ.

- Не плашим се изазова и вјерујем да ћу наставити гдје је Жижовић стао. Добро познајем екипу и мислим да неће бити никаквих проблема и прилагођавања. Драго ми је што сам добио шансу у клубу који је врло стабилан и који расте из сезоне у сезону - рекао је Старчевић.

Деби на клупи имаће већ сутра, када Радник гостује Рудар Приједору у четвртфиналу Купа Републике Српске, а онда ће имати десетак дана да добро упозна екипу и припреми је за меч са Младости у Добоју код Какња.

- Добро је што ћемо имати неколико дана да се уиграмо и да момцима објасним оно шта ћу од њих тражити. Опет кажем, долазим на добро припремљен терен, мој претходник је радио одличан посао и преостаје ми само да наставим - рекао је Старчевић.

Жижовић се јуче и званично опростио од фудбалера и руководства Радника, са којима је сарађивао претходне двије и по године. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана