Реми Слоге у контролној утакмици: Повреда Оглечевца брине Драгановића

Д. П.
Реми Слоге у контролној утакмици: Повреда Оглечевца брине Драгановића

ДОБОЈ - Фудбалери Слоге у посљедњој контролној утакмици играли су у Јелаху против домаћег Борца неријешено, 1:1, а оно што може да забрине кормилара Добојлија Милана Драгановића је тежа повреда Недима Оглечевца, који је недавно појачао редове прволигаша са стадиона “Луке”.

- Иако је утакмица била нешто грубља до повреде није дошло усљед старта, него је Оглечевац незгодно пао и страдало му је кољено. У наредним данима биће урађена магнетна резонанца, али је за Оглечевца први дио првенства највјероватније изгубљен. Он је био наш најефикаснији играч у припремном периоду и сигурно да ће то за нас представљати велики проблем. Зато ћемо у наредним данима покушати да нађемо адекватну замјену за Оглечевца - нагласио је Драгановић.

Била је ово шеста контролна утакмица Слоге у припремном периоду. Остварена су четири ремија, једна побједа и један реми.

- Све у свему можемо бити задовољни урађеним. Задржали смо већину играча, који су носили дрес Слоге у прошлој сезони када смо били друголигаши и вјерујем да ћемо већ на отварању првенства на гостовању у Фочи код Сутјеске показати да ова екипа и те како вриједи и да је заслужила мјесто међу прволигашима Српске - наставио је Драгановић.

Тренер Добојлија сматра да ће вријеме показати да је проширење Прве лиге Републике Српске на 16 клубова пун погодак.

- Лијепо је видјети на прволигашкој карти неке фудбалске центре који су били у запећку претходних година. Сигурно је да ће и квалитет утакмица бити на завидном нивоу, а наш циљ је да Слога задржи статус и да у наредним сезонама постане стабилан прволигаш. Доста је екипа подједнаког квалитета и мислим да не треба да страхујемо за опстанак - додао је Драгановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана