Претучен тренер бијељинског Радника, пријетили му пиштољем

Г.С.
Претучен тренер бијељинског Радника, пријетили му пиштољем

Тренер ФК Радник из Бијељине Славко Петровић вечерас је на Градском стадиону претучен након што је упозорио особе које су простор стадиона користили као полигон за рекреацију рекавши им да то није дозвољено.

На Петровића је насрнуо мушкарац најприје га ударивши неколико пута шаком, да би након тога на њега потегао пиштољ, стоји у информацији објављеној на званичној страници ФК Радник.

“До сада сам више пута упозоравао све оне који су долазили на стадион да је ово простор који користе играчи да би тренирали те да рекреативцима није дозвољен приступ. Посебно је то сада битно у ово вријеме када смо имали ову пандемију, чиме смо покушали заштити играче од коронавируса. Након што је једно вријеме одлука кризног штаба Града Бијељине о забрани кориштења терена била поштована, поново је Градски стадион постао окупљалиште бројних грађана. Вечерас сам дошао на стадион да завршим неке послове, а пошто сам примијетио велики број рекреативаца на терену, упозорио сам се да се удаље са централног терена. Један од њих пришао ми је, ударио ме неколико пута шаком, пријетио пиштољем, прислонивши ми га уз тијело. Све се то одиграло веома брзо, а након што смо овај инцидент пријавили полицији, нападач је по мојим информацијама ухапшен”, рекао је Петровић, који је упућен у бијељински Дом здравља на љекарски преглед.

Из Радника поручују да ово није први пут да се слични инциденти догађају на стадиону, а само захваљујући присебности запослених на стадиону раније се није догодио овакав инцидент.

“Поставља се питање како је тај нападач, ако је дошао на стадион ради рекреације, имао пиштољ код себе. Од када се оружје носи на трчање или неки други вид рекреације? Из тог разлога јавља се и сумња да је можда нападач на стадион дошао с неком намјером. И раније су запослени из клуба упозоравали да стадион често посјећују сумњиве групе, које овај простор користе много више за окупљање и опијање, а не за рекреацију. Често су сутрадан на трибинама, запослени из клуба, проналазили велике количине празних боца од алкохола, а неријетко и друге материје које су забрањене у употреби. Шта треба још да се деси на Градском стадиону како би надлежни органи организовали овај објекат за његову стварну употребу”, питају се у ФК Радник. (Бањалука.нет)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана