Лакташи: Бод по мјери гостију

Д. П.
Лакташи: Бод по мјери гостију

ЛАКТАШИ - Иако су на повратничком дебију у прволигашком друштву очекивали цијели плијен фудбалери Лакташа пред великим бројем навијача играли су неријешено са Жељезничар Спорт тимом, 1:1.

Била је ово прва прволигашка утакмица Лакташа послије десет година у којој су до предности дошли у 62. минуту поготком Огњена Шкорића. Радост домаћих трајала је само четири минута, јер је бањалучки “дјечји вртић” преко Бојана Сладојевића стигао до изједначења.

- Очекивали смо тријумф на премијери, поготово послије добрих издања у контролним утакмицама, међутим, веома спарно вријеме далеко је више одговарало млађим играчима гостију. Сигурно је да је моје играче мало спутао и притисак вишег ранга такмичења, али очекујем да ћемо ова два изгубљена бода на старту сезоне надокнадити на неком од наредних мечева - нагласио је шеф стручног штаба Лакташа Миљан Бајић.

Младост са “Предграђа” је још једном потврдила да ће поново бити тврд орах за све ривале.

- Настављамо са праксом афирмације младих играча и овај бод сигурно ће много значити појединим играчима, којима је ово била премијера у прволигашком фудбалу Српске - рекао је кормилар Бањалучана Асмир Авдукић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана