Фудбалски клуб “Рудар” уз подршку града до Премијер лиге БиХ

Срна
Фудбалски клуб “Рудар” уз подршку града до Премијер лиге БиХ

ПРИЈЕДОР - Градоначелник Приједора Далибор Павловић присуствовао је данас тренингу Фудбалског клуба “Рудар” Приједор који се бори за пласман у Премијер лигу БиХ и најавио помоћ града у постављању рефлектора на стадион, што је један од предуслова за играње у тој лиги.

“Имати премијерлигаша није мала ствар и мало је градова у БиХ који се могу похвалити да имају клуб у елитном друштву”, рекао је Павловић новинарима у Приједору.

Он је рекао да ће потражити и помоћ републичких власти, како би “Рудар” могао своје утакмице играти на домаћем градском стадиону и како би Приједорчани могли да прате те утакмице.

Предсједник клуба Дарко Милуновић истакао је да је “Рудар” подршку града имао и у претходном периоду и да вјерује да ће тако бити и убудуће.

“Град нам је озбиљна подршка, и кад је у питању инфраструктура, и кад говоримо о финансијској или савјетоданвној подршци. Ту подршку осјећамо и очекујемо да ћемо и у наредној сезони заједно наставити остваривати добре резултате, као што смо то чинили и сад”, рекао је Милуновић.

“Рудар” у суботу игра против “Козаре” у Градишци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана