Црна рупа прогутала Борац

Дарко Пашагић
Црна рупа прогутала Борац

Бањалука - Фудбалери Борца послије шест година, три мјесеца и 13 дана поново су поражени са 0:4. Тада је кобан за Бањалучане био Широки Бријег, односно четвороструки стријелац Крешимир Кордић, а у суботу истим резултатом "црвеноплаве" је у Мостару савладао Зрињски.

Осим убједљивог пораза, велико је питање да ли се и када десило да је клуб из Платонове за само 205 секунди примио три гола.

" И док сам био играч, али и откако сам тренер, никада ми се није десило да моја екипа прими три гола за мање од четири минута. За то једноставно немам објашњење. Као да смо упали у неку црну рупу" нагласио је шеф стручног штаба Борца Бранислав Крунић.

За многе који нису гледали сусрет Борац је доживио прави дебакл, али су Бањалучани у првом дијелу сусрета били ближе постизању гола.

"Одиграли смо добро првих 45 минута. Играчима сам на полувремену рекао да нема опуштања и да само тако треба да наставе, а онда одједном потоп. Када смо примили први гол, сви смо мислили да се можемо вратити у утакмицу, али услиједио је други, па и трећи погодак и онда се више ништа није могло учинити" наставио је Крунић.

Његови изабраници опет су створили неколико шанси, које нису остале искоришћене. " Иако смо протеклу седмицу највише времена провели покушавајући да ријешимо проблем реализације, нисмо успјели. Ништа, идемо даље и настављамо да рјешавамо овај проблем. Наредни меч је на нашем терену против Челика и једноставно морамо побиједити" додао је Крунић који је одмах послије сусрета нагласио да није задовољан игром љетошњих појачања.

Предсједник Борца Вицо Зељковић био је разочаран послије пораза, али је нагласио да неће бити никаквих кадровских промјена. Крунић има повјерење и наставља да ради започети посао. "Ово што нам се десило у Мостару дешава се веома ријетко. Веома је тешко објаснити како је Зрињски за кратко вријеме постигао три гола" рекао је Зељковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана