Ћосић угостио такмичаре џудо клуба "Рандори"

Срна
Foto: СРНА

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић угостио је данас такмичаре Џудо клуба "Рандори", најуспјешнијег клуба у Републици Српској, који већ неколико година постижу значајне резултате на домаћим и међународним такмичењима.

Ћосић је предсједнику Клуба Стефану Мајдову уручио захвалницу за изузетан допринос овог спортског колектива развоју спорта и културе на подручју града Источно Сарајево, саопштено је из Градске управе. "Драго ми је што имам прилику да у Градској управи угостим успјешне, младе џудисте који већ остварују запажене резултате на бројним такмичењима. Надам се да ћете наставити да нижете успјехе и да наш град достојно представљате, али и да ћете, што је изузетно важно, остати одговорни, пристојни и добри људи", поручио је Ћосић.

Ћосић је нагласио да ће Градска управа Источног Сарајева наставити да подржава успјешне спортске колективе који имају запажен резултат, те да ће и убудуће финансијски помагати организацију значајних такмичења, али и одлазак наших такмичара на различите спортске манифестације.

Мајдов је захвалио градоначелнику и Градској управи за подршку, додајући да џудисте "Рандорија" ускоро очекују међународни турнири у Сарајеву, Мостару и Београду. Мушка екипа Џудо клуба "Рандори" из Источног Сарајева најбоља је у Републици Српској у посљедњих пет година и другопласирана на Првенству БиХ у конкуренцији сениора и млађих сениора.

Овај клуб постоји од 2009. године, а за релативно кратко вријеме изњедрио је велики број успјешних такмичара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана