Боксери „Гласинца" у трећем колу прве лиге Српске

Срна
Боксери „Гласинца" у трећем колу прве лиге Српске

СОКОЛАЦ - Боксери соколачког „Гласинца" учестоваће сутра на такмичењу у оквиру Трећег кола Прве лиге у боксу Републике Српске у Бијељини и од њих се очекују добри резултати јер су тренутно други на табели, рекао је Срни тренер у овом клубу Предраг Бартула.

Марија Амовић из „Гласинца" одмјериће снагу са Сањом Симић из Клуба борилачких вјештина „Јединство" из Брчког, а њена клупска колегиница Милица Чанчар са Анастасијом Бошковић из зворничког „Обилића". 

Сокочанин Рајко Томовић боксоваће са Цвијетином Вујановићем из брчанског „Јединства". 

Боксерски клуб „Гласинац" је тренутно на други на табели са 18 бодова, послије зворничког „Обилића" који након прва два кола има 21 бод. 

Бартула је нагласио да је Лука Вељовић из „Гласинца" добио позив за учешће на Првенству Балкана, које се ових дана одржава у Загребу, што је велико признање за соколачки Боксерски клуб, али али није отишао због недостатка средстава. 

Према његовим ријечима, Вељовић има шансу да учествује и на Европском шампионату за боксере до 22 године, које ће се одржати у другој половини јуна у Италији. 

Боксерски клуб „Гласинац" основан је 2012. на Сокоцу и по броју освојених медаља у протекле двије године убраја се у најбоље у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана