Величковић: Хвала Партизану на свему

Тањуг
Foto: Телеграф.рс

БЕОГРАД - Легендарни капитен Партизана Новица Величковић вечерас се званично опростио од кошарке и црно-белог дреса.

У мечу Партизана и Ефеса, који је организован у његову част у Штарк арени, Величковић је ушао у финишу полувремена и након непуна два минута игре ставио је тачку на каријеру дугу 17 година.

Величковић је у дресу Партизана одиграо 509 утакмица, освојио је 13 трофеја за десет сезона, а пригодан поклон уручили су му предсједник клуба Остоја Мијаиловић и легендарни фудбалер Партизана Саша Илић, као и екипа Ефеса.

“Нажалост, данас је напустио Дуда Ивковић, хтео бих да захвалиум што је радио за нашу и светску кошарку за мене лично, са сваки савет који ми је дао. Нек му је вечна слава”, рекао је Величковић уз велике емоције.

“Захвалио бих се мојој породици, Дулету Вујошевићу, Саши Даниловићу на свему што је урадио за мене. Ту су људи који су ми помогли у каријери, погоотво моји саиграчи, јер да њих није било, не би ни је био ошто што јесам. Хвала Партизану на свему што ми је у зивоту дао. Пробао сам само да вратим делић, исто како и вама навијачима, хтео сам да вратим за сву енегију свих овиг година”, рекао је Величковић.

Он је пожело срећу екипи и новом тренеру Жељку Обрадовићу.

“Жељку и екипи желим сву срећу, Партизанова публика знала је да чени борбеноси и то само имам поручим. Хајде да се сви загримо и отпевамо “Где год да ти играш ту су твоји гробари”, рекао је Величковић, који је започео пјевање у ком му се прикључила цијела хала.

“Хвала за све, бићу навијач. Десет незаборавних година и емоција, хвала”, поручио је за крај Величковић. 
 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана