Николић: Једва чекам да осјетим Маракану

Tanjug
Foto: Sputnik

БЕОГРАД - Нови фудбалер Црвене звезде Лазар Николић изјавио је да је пресрећан дебијем за "црвено-беле" на пријатељском мечу против Зенита.

 

Николић је стигао у Црвену звезду из Јавора, а играо је за шампиона Србије на јучерашњем пријатељском дуелу против Зенита (1:3).

"Пресрећан сам што сам дебитовао за Звезду и генерално што сам дошао у највећи клуб на овим просторима. Саиграчи су ме прихватили одлично за ових неколико дана колико сам ту и учинили да се осећам као да сам много дуже у клубу.

Узбуђен сам, ова утакмица са Зенитом ће ми дати додатну мотивацију да будем што боље спреман за почетак зимских припрема. Мислим да никада оволико нисам чекао припреме", рекао је Николић, преноси званични сајт клуба.

Он је истакао да му је жао што су "црвено-бели" поражени у Русији.

"Била је пријатељска утакмица, прилика да се уиграмо, али смо сви свесни да је у Звезди сваки меч за побеђивање. Били смо одлични и онда су нам на брзину дали три гола и показали класу. Мислим да нисмо имали ни среће у појединим тренуцима, али све то је школа за утакмице, које ћемо на пролеће имати у првенству, а онда, надам се, и у Лиги шампиона следеће сезоне", рекао је Николић.

Он је додао да му је највећа жеља да истрчи на стадион Црвене звезде у црвено-белом дресу.

"Једва чекам да истрчим на ''Маракану'' у Звездином дресу, то ми је одувек била жеља, као и да заиграм пред навијачима, који праве невероватну атмосферу. Сви смо се скупили око циља који се односи на освајање титуле и играње Лиге шампиона наредне сезоне. Сада нам преостаје да добро одморимо и да на пролеће још једном докажемо да смо најбољи тим у Србији", закључио је Николић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана