Мијаловић: Доминантно до треће узастопне титуле

Tanjug
Мијаловић: Доминантно до треће узастопне титуле

БЕОГРАД - Предсједник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић честитао је играчима и стручном штабу на освајању титуле шампиона Србије.

Изабраници Дејана Станковића у петак против Рада на Бањици постали су шампиони освојивши 31. титулу у историји клуба, трећу у низу.

"Освајање треће титуле заредом је нешто чему смо се надали у овом периоду. Радом и пожртвованошћу дошли смо до тог циља, три кола пре краја првенства са изузетном бодовном предношћу. Управо то су показатељи да је екипа током читаве сезоне успешно одрађивала свој посао. Посебно ми је драго што је ова титула освојена на звездашки празник, када смо обележили 29 година од највећег успеха у историји клуба. Поред тога, радује ме што је Дејан Станковић, некада велики играч Црвене звезде, успео за кратко време да оствари успех и освоји првенство и у улози тренера", рекао је Мијаиловић за клупски сајт.

Пет голова постигла је екипа Дејана Станковића на утакмици против Рада, а у листу стрелаца уписао се и штоперски тандем.

"Сваки играч допринео је да Црвена звезда дође до свог циља и освајања 31. титуле. Залагање је било до самог краја дуела, посебно ме радује велики број пожртвованих стартова. Играо се леп фудбал, било је и за очекивати да ће се момци потрудити да овај празник улепшају сјајном фудбалском представом. Екипа Рада није имала већих прилика, што потврђује причу да је наш тим током читавог првенства био доминантан у свим утакмицама. Феноменална ствар је што је Дејан Станковић наставио тамо где је наш бивши тренер Владан Милојевић стао и јако је битно да смо трећу годину заредом да веома доминантан начин дошли до трофеја", закључио је Мијаиловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана