Лалатовић: Желим трофеј у Купу

Срна
Лалатовић: Желим трофеј у Купу

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је његова жеља да са Новосађанима освоји Куп Србије.

"Пред нама је остало, уз првенствене окршаје, и такмичење у Купу Србије, где имамо амбиције да стигнемо до финала... Наравно, ако у томе будемо успели, имам изузетну жељу да покушам с Војводином да освојим и победнички трофеј у овом такмичењу, али сам свестан чињенице да нам до остварења таквог циља неће бити ни мало лако. Већ у четвртфиналу за ривале можемо за ривала да добијемо неку од сјајних екипа, јер баш такви су тимови Партизана, Црвене звезде, Радничког из Ниша и Младости. Дакле, тежак пут је пред нама, али сви верујемо у себе и квалитет тима који имамо", рекао је Лалатовић за новосадски Дневник.

Војводина тренутно чврсто држи треће место на табели Суперлиге.

"Волео бих да с Војводином освојим трофеј у купу, али и да, после Радничког из Ниша у прошлој сезони, освојим вицешампионску титулу и у Новом Саду. Црно-бели имају сада три бода више од нас, али лако би могло да се догоди да о другом месту одлучује наш међусобни сусрет у последњем колу на Карађорђу" у Новом Саду.

Лалатовић је упитан и да ли је, у међувремену, дошло до састанка између руководилаца Војводине по питању продужетка уговора.

"Још увек није, али очекујем да он уследи најкасније до следећег петка", рекао је Лалатовић.

"Верујем да ће се челни људи до тада изјаснити јесу ли за то да останем у клубу или не. Ако нису, ред је да ми то кажу, како бих имао довољно времена да пронађем нову опцију за наставак каријере. До сада смо сарађивали изванредно, поново у Војводину владају рад, ред и дисциплина, на путу смо да постигнемо све оно што смо и замислили, па сам убеђен да ће тако бити и по овом питању", закључио је Лалатовић.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана