Јовић: Нисам имао тачне инструкције како да се понашам у самоизолацији

Агенције
Јовић: Нисам имао тачне инструкције како да се понашам у самоизолацији

Лука Јовић поново се огласио на свом званичном Инстаграм профилу, овога пута нешто дужим саопштењем.

Млади нападач Реал Мадрида прекршио је обавезни карантин, пошто је из жаришта пандемије коронавируса у Шпанији дошао у Србију.

Против њега је поднета кривична пријава, а сам фудбалер тврди да није имао тачне инструкције како треба да се понаша у самоизолацији.

"С обзиром на то да је стање у свету и у нашој земљи јако тешко, незаамћено у последње време, морам да се огласим и дам подршку свом народу. Првенствено, јако ми је криво што сам ја главна тема ових дана и што се константно пише о мени, а не о главним јунацима ове кризе, докторима и свим медицинским радницима. Док сам боравио у Шпанији био сам негативан на коронавирус и одлучио сам да допутујем у Србију и помогнем и дам подршку нашем народу и будем близу своје породице, у сагласности са челницима мог клуба. Када сам слетео у Србију, још једном сам теситран и био негативан на коронавирус. Јако ми је криво што су неки људи непрофесионално одрадили свој посао и нису ми дали тачне инстукције како треба да се понашам у самоизолацији", написао је Јовић.

Јовић истиче да су другачија правила у Шпанији у односу на Србију.

"У Шпанији ми је било дозвољено да се крећем до апотеке и супермаркета како бих могао да набавим потребне намирнице, што није случај овде. Извињавам се свим људима ако сам их на неки начин угрозио и надам се да ћемо заједно успети да пребродимо све ово. Подршка Србији и држимо се заједно!", додао је Јовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана