Јевтовић напустио Партизан, прелази у Газијантеп

Танјуг
Јевтовић напустио Партизан, прелази у Газијантеп

БЕОГРАД - Досадашњи фудбалер Партизана Марко Јевтовић у току дана обавиће медицинске прегледе и потписати двогодишњи уговор са турским Газијантепом, саопштено је на сајту црно-белих.

Јевтовић је у Партизану био у два мандата - први пут од 2015. до 2018. године, када је освојио "дуплу круну" у сезони 2016/17 и други пут у претходних шест мјесеци.

Између тога три сезоне провео је у Коњи, а једну у Ал Ахлију из Катара.

-У Турској сам оставио добар утисак и стекао мноштво пријатеља. Верујем да ћу на исти начин наставити да представљам и себе и Партизан и Србију. Идем да уживам у фудбалу и надмећем се - рекао је Јевтовић.

Имао сам зимус позива са других страна, али сам се вратио у Партизан са великом амбицијом да пробамо да поновимо 2017. годину и ''дуплу круну''.

-Хтео сам да помогнем колико год могу. Нажалост, нисмо успели из много разлога и остаје ми велики жал због тога. И даље се осећам празно и заиста не знам колико је бодова довољно да се узме трофеј. Ми смо дали и више од својих могућности у борби за трофеје – рекао је Јевтовић и истакао да је "Партизан у најбољим могућим рукама - рукама сјајног тренера Илије Столице и сјајних играча".

-Играће се модеран, леп фудбал и навијачи ће моћи да уживају. Надам се и верујем у подршку навијача и када буде добро, а још више када буде лоших тренутака - поручио је Јевтовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана