Гојак: Звезда је боља него што се показала у Лиги Европе

Tanjug
Foto: Fb

БУДИМПЕШТА-Фудбалер Ференцвароша Амер Гојак изјавио је за Немзети спорт да је Црвена звезда много бољи тим него што је показала у две утакмице групне фазе Лиге Европе.

Мађарски и српски шампион ривали су у Х групи Лиге Европе, али су на различите начине стартовали у другом по рангу европском такмичењу.

Ференцварош је лидер са шест бодова после побједа над Трабзоном (3:2) и Монаком (1:0), док је Црвена звезда поражена од француског представника са 1:0, а од турског са 2:1 и једина је екипа без бодова у Х групи.

Два тима састаће се у трећем колу Х групе 6. октобра на стадиону "Рајко Митић" у 18.45. Недељу дана касније, 13. октобра, следи дуел истих екипа у Будимпешти, а управо о тим утакмицама говорио је Гојак.

"Једно је сигурно, ићи цемо на победу у обе утакмице. Наравно, све је могуће у групној фази. Црвена звезда је претрпела два пораза до сада, али је много бољи тим од онога што је показала. Чекају нас два екстремно тешка меча", изјавио је Гојак за Немзети спорт.

Репрезентативац Босне и Херцеговине, који игра углавном на позицији офанзивног везног фудбалера, овог лета стигао је у Ференцварош из загребачког Динама за суму од милион евра.

У каријери је наступао још за Олимпик Сарајево и Торину, а за селкцију БиХ одиграо је 33 утакмице и постигао четири гола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана