Фудбалери Звезде вечерас у Хаифи против Макабија за Лигу шампиона

Танјуг
Фудбалери Звезде вечерас у Хаифи против Макабија за Лигу шампиона

ХАИФА - Фудбалери Црвене звезде вечерас од 21 сат у Хаифи, против домаћег Макабија, играју први меч плеј-офа за пласман у групну фазу Лиге шампиона.

"Видели смо Макаби, али видели су и они нас, имали смо времена да се међусобно простудирамо. Чека нас лепа утакмица, али и велики улог за оба тима", рекао је синоћ у Хаифи тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

"Поштујемо Макаби, урадили су велику ствар, поготово елиминисањем фаворизованог Олимпијакоса и на крилима самопоуздања чекају утакмицу", изјавио је Станковић на конференцији за медије. "Спремни смо дошли у Израел, али ово је само прво полувреме, првих 90 минута, како ми кажемо. У Београду нас чека реванш, а моје виђење је да ће храбрија и опрезнија екипа проћи даље", истиче Станковић. Он је рекао да је добро упознао ривала.

"Знам сваког играча, поготово њих 13 који су "стандардни", у зависности од тактике тренера и скаутирали смо их све. Знамо њихове добре стране, а пробаћемо да нађемо лоше. Међутим, ове утакмице не побеђује играч него тим", рекао је тренер Црвене звезде.

"За овакве утакмице су потребни сви, и они који играју и они који су на клупи, и у нашем случају они који су остали у Београду. У оваквим двомечима, даље пролази екипа. Када је реч о Макабију, не може се случајно доћи у плеј-оф Лиге шампиона. Имају одличне појединце, брзину, искуство", казао је он. Станковић тврди да нема фаворита.

"Обе екипе су добре, искусне и играли су много, а улог је велики, како Звезди, тако и Макабију. Детаљи одлучују ко ће проћи даље, ко буде више желео и буде храбрији. Не видим екстремног фаворита у овој утакмици, играмо на два "врућа" стадиона, како овде, тако и у Београду и сигурно да је предност што се реванш игра код кућ, где ће бити 55.000 људи и неће се чути звиждук судије колико ће бити гласно. Видећемо, ко буде концентрисанији, храбрији и ко буде више желео - иде даље", закључио је Станковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана