Тријумф Борца против Крупе: До три бода са бијеле тачке

ГС
Тријумф Борца против Крупе: До три бода са бијеле тачке

Црвено-плави су по веома хладном времену на стадиону у кањону Врбаса славили са 2:1, те стигли до трећег гостујућег тријумфа, а укупно 10. у текућој првенственој сезони.

Борац је повео у 35. минуту када је Горан Закарић упослио Јову Лукића, овај је заобишао противничког голмана примирио лопту и шутирао, Стојан Максимовић је успио да је закачи на гол линији, али је она ипак завршила у мрежи.

У 64. минуту Милош Аћимовић је добио одличну дубинску лопту између одбрамбених играча Борца, голман Павловић му је изашао у сусрет и успио је да зодирне лопту, али недовољно да спријечи погодак.

Млади Давид Чавић је био у сјајној прилици у 81. минуту послије шута Закарића, али је са неколико метара послао лопту поред гола.

Међутим, већ у сљедећем нападу Борца Милош Каришик је у свом шеснаестерцу оборио Закарића који је преузео одговорност и са бијеле тачке послао лопту у доњи десни угао Колака који је кренуо у праву страну, али није могао да заустави ударац, преноси Српска Инфо.

У судијској надокнади времена Игор Макитан је оборио Борца Бобана Георгиева у свом шеснаестерцу, а Дејан Мелег је реализовао ударац са 11 метара за коначних 1:3.

Младост из Добоја код Какња је као гост на сарајевској Отоци савладала Олимпик са 2:0.

Премијер лига БиХ, 17. коло: данас: Крупа – Борац 1:3, Олимпик – Младост 0:2, Зрињски – Жељезничар у току, Сарајево – Радник (17 часова); јуче: Широки Бријег – Слобода 3:0, Тузла Сити – Вележ 1:3.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана