Београђани договорили капитално појачање: Звезда "разбила касу" због Канге

Г.С.
Београђани договорили капитално појачање: Звезда "разбила касу" због Канге

БЕОГРАД - Гелор Канга се послије двије и по године враћа у Црвену звезду и биће капитално појачање Београђана који се надају трећем учешћу у Лиги шампиона.

Нада се томе и доскорашњи фудбалер прашке Спарте јер би у том случају идуће сезоне зарадио 1,3 милион евра, што је астрономска плата за прилике у Србији.

Габонац ће имати загарантованих 500.000 евра, а добиће још 300.000 само за потпис уговора с обзиром да је слободан фудбалер. Уколико се тим Дејана Станковића поново пласира у групну фазу елитног такмичења на Кангин рачун слиће се и бонус од још пола милиона евра, а све одредбе уговора важе за идуће три године на колико је постигнут договор.

Нема сумње да је повраком ћудљивог мајстора Звезда добила много нарочито што је претходно са шампионом Србије потписао и његов партнер из првог мандата у Љутице Богдана Александар Катаи.

Станковић ће у тиму имати двојицу момака који у сваком тренутку могу да бљесну и ријеше утакмицу.

Канга је претходне двије и по сезоне био најбољи фудбалер Спарте и чинило се нереалним повратак у Звезду. Међутим, није га задовољила понуда Трабзона, а како је заволио Београд и како "црвено-бијели" поново имају највише амбиције одлучио је да се врати на мјесто успјеха. Он је синоћ требало да стигне у престоницу Србије и званично потпише приступницу тиму са "Рајка Митића".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана