Вучић: Добри односи и разговори у четири ока

Срна
Вучић: Добри односи и разговори у четири ока

Шамац - Предсједник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком сваки пут разговара и о референдуму, али да су то разговори "у четири ока".

"Никада се не мешам у унутрашње ствари других земаља, иако је Додик био веома коректан рекавши да смо разговарали о референдуму о Суду и Тужилаштву и Дану Републике Српске за који постоји сагласност свих странака у Републици Српској", рекао је Вучић.


На питање о наводној истрази Тужилаштва БиХ о Додику, Вучић је, као и на питање о референдуму у Републици Српској, поновио да своје ставове о сваком питању изнесу "у четири ока".

"Ми не можемо, не желимо и никада нећемо да вршимо притисак, као што очекујемо и од предсједника Додика да увек нама каже шта мисли, такође очекујемо да никада не врши притисак на нас", додао је премијер Србије.

Вучић је нагласио да је то веома фер однос и да то људи и у Србији и у Српској треба да знају.

"Ми имамо односе поштовања и уважавања, односе у којима у центру пажње морају да буду Србија и Српска и њихова будућност мора да буде нешто о чему чемо водити рачуна, а не наше личне сујете", закључио је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана