Вишковић: Сви у Српској истински саосјећају са породицама страдалих

Срна
Вишковић: Сви у Српској истински саосјећају са породицама страдалих

БАЊАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је телеграм саучешћа премијеру Црне Горе Дритану Абазовићу поводом трагедије на Цетињу и поручио да сви у Републици Српској истински саосјећају у болу са породицама страдалих.

-Дубоко сам потресен и ожалошћен вијешћу о стравичном злочину на Цетињу, у којем су недужни грађани, међу којима и дјеца, трагично изгубили животе. Ова незапамћена трагедија дубоко је потресла све нас у Републици Српској и, у овим тешким тренуцима, истински саосјећамо у болу са породицама страдалих – навео је Вишковић.

Вишковић је најдубље саучешће изразио у своје и у име Владе Републике Српске, објављено је на "Твитер" налогу Владе Републике Српске.

-Молим Вас да изразе нашег саучешћа пренесете породицама настрадалих, а повријеђенима жеље за што бржи опоравак. Наше мисли и молитве су са њима - истиче се у телеграму упућеном Абазовићу.

Тридесетчетворогодишњи Цетињанин Вук Вучко Бприловић убио је јуче на Цетињу из ловачке пушке десеторо људи, међу којима и двоје малољетне дјеце, а након тога је убијен.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана