Višković: Svi u Srpskoj istinski saosjećaju sa porodicama stradalih

Srna
Višković: Svi u Srpskoj istinski saosjećaju sa porodicama stradalih

BANjALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je telegram saučešća premijeru Crne Gore Dritanu Abazoviću povodom tragedije na Cetinju i poručio da svi u Republici Srpskoj istinski saosjećaju u bolu sa porodicama stradalih.

-Duboko sam potresen i ožalošćen viješću o stravičnom zločinu na Cetinju, u kojem su nedužni građani, među kojima i djeca, tragično izgubili živote. Ova nezapamćena tragedija duboko je potresla sve nas u Republici Srpskoj i, u ovim teškim trenucima, istinski saosjećamo u bolu sa porodicama stradalih – naveo je Višković.

Višković je najdublje saučešće izrazio u svoje i u ime Vlade Republike Srpske, objavljeno je na "Tviter" nalogu Vlade Republike Srpske.

-Molim Vas da izraze našeg saučešća prenesete porodicama nastradalih, a povrijeđenima želje za što brži oporavak. Naše misli i molitve su sa njima - ističe se u telegramu upućenom Abazoviću.

Tridesetčetvorogodišnji Cetinjanin Vuk Vučko Bprilović ubio je juče na Cetinju iz lovačke puške desetoro ljudi, među kojima i dvoje maloljetne djece, a nakon toga je ubijen.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana