Упозорење метеоролога: Сутра могуће и локалне непогоде

ГС
Упозорење метеоролога: Сутра могуће и локалне непогоде

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује нестабилно вријеме уз честу кишу и пљускове са грмљавином, а понегђе ће бити и локалних непогода уз јаче пљускове.

Јутро ће бити облачно уз више сувог времена, а повремена киша падаће понегђе на сјеверу и истоку, а на крајњем југу Херцеговине остаје претежно суво и промјенљиво облачно уз сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар у првом дијелу дана, послије подне и увече умјерен, на југу и планинима повремено јак, сјеверни.

Јутарња температура ваздуха износиће од 10 до 14, у вишим пређелима од седам, а дневна од 17 до 24, у вишим пређелима од 13 степени Целзијусових.

Данас у Српској и ФБиХ преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, у појединим подручјима забиљежена је киша или локални пљускови са грмљавином, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница девет, Дринић, Соколац, Хан Пијесак и Чемерно 16, Мраковица 17, Бијељина и Сребреница 18, Бањалука, Гацко, Нови Град и Рибник 19, Билећа, Мркоњић Град, Рудо и Требиње 21, Приједор, Србац, Фоча и Неум 22, Добој и Сарајево 23, Зворник и Мостар 24 и Вишеград 25 степени Целзијусових.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана