СДА: Прихваћен споразум са ДФ-ом и Савезом за промјене

Срна
СДА: Прихваћен споразум са ДФ-ом и Савезом за промјене

Сарајево - Главни одбор СДА прихватио је данас споразум о програмским принципима, који је потписан са ДФ-ом и Савезом за промјене.

На сједници Главног одбора СДА усвојена је информација о проведеним активностима радне групе Предсједништва странке на провођењу изборних резултата.

Предсједништво СДА и радна група задужени су да наставе активности на провођењу изборних резултата да би била формирана стабилна парламентарна већина и да успостављена ефикасна власт на свим нивоима у БиХ.

Главни одбор прихватио је информацију Главног оперативног изборног штаба странке о проведеним активностима на општим изборима 2014. године, саопштено је из СДА.

Органи странке надлежни за вођење кадровске политике задужени су да приједлоге за изборе и именовања врше по критеријуму компетентности кандидата, уз обавезну презентацију програма рада са визијом рационализације и побољшања ефикасности у дјеловању институције.

Предсједништво СДА је задужено да активно прати реализацију изборне платформе, а посебно дијела који се тиче економског развоја и запошљавања, те да о тој теми буде припремљена посебна сједница Главног одбора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана