Радојичић: Догодине у Рамићима 12 нових предузећа

Срна
Радојичић: Догодине у Рамићима 12 нових предузећа

Бањалука - Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП-Уједињена Српска за градоначелника Бањалуке на локалним изборима Игор Радојичић вечерас је на јавној трибини у Драгочају поручио да се на том подручју налази нова индустријска зона у Рамићима, гдје би идуће године требало да уђе нових 12 предузећа.

Радојичић је рекао да би у тим фирмама требало да се запосли неколико стотина радника.


"Град истовремено треба да ради на довођењу десетак нових предузећа у исту зону, као и да настави да ради и у другим индустријским зонама као што је она у Инцелу", рекао је новинарима Радојичић.

Он је навео да градски пословни простори, којих има на више мјеста, треба да, између осталог, буду у функцију стварања нових малих предузећа у области информационих технологија, гдје постоје потребе за ново запошљавање.

Радојичић је нагласио да ће радити и на поједностављивању процедура и прилагођавању Градске управе на промјене у систему подстицаја, што ће, како је навео, такође омогућити квалитетно запошљавање у Бањалуци.

Он је захвалио свим грађанима Српске који су 25. септембра изашли на референдум о Дану Републике.

На изузетно посјећеној трибини СНСД-а код школе у Драгочају промовисани су кандидати и страначки програм за локалне изборе.

Скупу су присуствовали носилац одборничке листе СНСД-а на локалним изборима Срђан Амиџић, бивши градоначелник Бањалуке и народни посланик Драгољуб Давидовић и други.

Завршна конвенција СНСД-а биће одржана у четвртак, 29.септембра у бањалучкој Спортској дворани "Борик", када ће бити представљени кандидати те странке за одборнике, начелнике и градоначелнике.

Локални избори биће одржани 2. октобра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана