Појачане мјере безбједности поводом посјете Вучића

Срна
Појачане мјере безбједности поводом посјете Вучића

БАЊАЛУКА - Министарство унутрашњих послова (МУП) Републике Српске, Полицијска управа Мркоњић Град поводом посјете предсједника Србије Александра Вучића овој општини предузима појачане мјере безбједности с циљем одржавања повољног стања безбједности.

- Грађанима који сутра буду присуствовали посјети предсједника Србије Мркоњић Град савјетујемо да поштују наредбе полицијских службеника на терену и да са собом не носе пиротехничка средства и друге опасне предмете - саопштено је из МУП-а Републике Српске.
Грађанима се савјетује и да због лакшег кретања и избјегавања стварања гужви, са собом не носе руксаке и торбе, као и да свакако уз себе имају неки од идентификационих докумената.

МУП Републике Српске подсјећа представнике медијских кућа, друге субјекте, као и грађане да је сутра ради безбједности учесника на подручју Мркоњић Града забрањена употреба дронова.
- Представници медијских кућа дужни су да носе јасно истакнуте акредитације - наводи се у саопштењу МУП-а Републике Српске. Вучић ће посјетити сутра Дрвар и Мркоњић Град.

Према програму посјете, Вучић ће у Дрвару присуствовати отварању Филијале Комерцијалне банке.  Након тога планиран је обилазак Дома здравља Дрвар, те отварање погона Фабрике "Јумко".
Вучић ће посјетити Гимназију и Машинску школу у Мркоњић Граду, након чега је планиран састанак са званичницима и привредницима у тој општини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана