Pojačane mjere bezbjednosti povodom posjete Vučića

Srna
Pojačane mjere bezbjednosti povodom posjete Vučića

BANjALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske, Policijska uprava Mrkonjić Grad povodom posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ovoj opštini preduzima pojačane mjere bezbjednosti s ciljem održavanja povoljnog stanja bezbjednosti.

- Građanima koji sutra budu prisustvovali posjeti predsjednika Srbije Mrkonjić Grad savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu i da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete - saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.
Građanima se savjetuje i da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, kao i da svakako uz sebe imaju neki od identifikacionih dokumenata.

MUP Republike Srpske podsjeća predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane da je sutra radi bezbjednosti učesnika na području Mrkonjić Grada zabranjena upotreba dronova.
- Predstavnici medijskih kuća dužni su da nose jasno istaknute akreditacije - navodi se u saopštenju MUP-a Republike Srpske. Vučić će posjetiti sutra Drvar i Mrkonjić Grad.

Prema programu posjete, Vučić će u Drvaru prisustvovati otvaranju Filijale Komercijalne banke.  Nakon toga planiran je obilazak Doma zdravlja Drvar, te otvaranje pogona Fabrike "Jumko".
Vučić će posjetiti Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, nakon čega je planiran sastanak sa zvaničnicima i privrednicima u toj opštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana