Павић: Политика у интересу грађана

Срна
Павић: Политика у интересу грађана

Зворник - Предсједник Демократског народног савеза /ДНС/ Марко Павић оцијенио је да је до сада Регионални одбор ДНС-а у Зворнику својим радом показао да заступа политику у највишем интересу грађана и да са таквом политиком треба да настави.

Павић је, прије почетка састанка Регионалног одбора ДНС-а у Зворнику, рекао новинарима да руководство ДНС-а даје пуну подршку Градској организацији Зворник и цијелој регији Бирча јер сматра да та регија заслужује у ДНС-у посебно мјесто.


"Дајемо пуну подршку Градској организацији ДНС-а Зворник и свих општинских организација ДНС-а са подручја зворничке регије и овдје смо да упознамо наше чланство о најактуелнијим питањима у Републици Српској, БиХ и шире јер се, заиста, догађаји смјењују као на траци", рекао је Павић.

Он је нагласио да ДНС ради у континуитету и са својим чланством и грађанима и додао да је ово изборна година у којој су, што је нормално, активности појачане јер има доста ствари које треба завршити прије почетка изборне кампање.

"У Зворнику, једној од најјачих градских организација ДНС-а, очекујемо велики раст и далеко већи број изабраних одборника", рекао је Павић и додао да на регионалном принципу ДНС одржава састанке на којима се чланство упознаје о одлукама највиших органа странке, али и промовише програм ДНС-а за ову изборну годину.

Потпредсједник ДНС-а Споменка Стевановић рекла је да је Регионални одбор Зворник поставио циљ да у свакој општини са бирчанске регије на овим изборима освоји што више одборничких мандата, да заједнички кандидати ДНС-а за начелнике општина побиједе, а посебно да побиједи кандидат ДНС-а за начелника општине Братунац.

"На Главном одбору ДНС-а поставили смо циљ да на локалним изборима добијемо 100.000 гласова, најмање 150 одборнички мандата и побједу већине наших кандидата за начелнике градова и општина, те да Регионални одбор Зворник значајно учествује у укупним изборним резултатима на нивоу Републике Српске", рекла је Стевановићева.

Регионалном одбору ДНС-а присуствовали су високи функционери странке Лејла Решић, Дане Малешевић, Неђо Трнинић, Драгомир Јовичић, Драгутин Родић и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана