Нешић: Исак спреман да погине за број лајкова

Срна
Нешић: Исак спреман да погине за број лајкова

САРАЈЕВО - Министар безбједности БиХ Ненад Нешић рекао је да је федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак спреман погинути за број лајкова и прегледа на друштвеним мрежама "Тик-ток" и "Инстаграм" и да зато даје бомбастичне изјаве попут оне да би му било драго да погине за БиХ јер би у том случају био "шехид".

-Господине Рамо, чувајте Вашу кућу коју нико од нас не жели да нападне, а ми ћемо врло добро чувати нашу кућу и одбранити је и животом и чашћу и свим оним што је потребно - рекао је Нешић Срни.

Нешић је поновио да БиХ може опстати само у оквиру Дејтонског мировног споразума и уставног поретка који произилази из Дејтона.

Он је истакао и да се српски народ неће одрећи слободе и Републике Српске.

-Могу да га разумијем ако мисли да гине за своју кућу, за ФБиХ, а што се тиче Републике Српске, нека се не брине. Има нас који смо спремни погинути са Српску, бранити је од разноразних Рама, Исака и свих оних који јој желе лоше - изјавио је Нешић Срни.

Министар унутрашњи послова ФБиХ Рамо Исак рекао је да би му било драго да погине за БиХ јер би у том случају био "шехид".

-Било би ми драго да погинем за ову државу, ја то не кријем. Ја кад погинем за ову државу ја сам шехид - испричао је Исак у подкасту "Ослобођење".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана