Драшковић: Нећу дозволити лаж, клевету и рекетирање

Срна
Драшковић: Нећу дозволити лаж, клевету и рекетирање

ТРЕБИЊЕ - Предсједник пословног система "Свислајон Таково" Родољуб Драшковић саопштио је да посланик у парламенту Републике Српске Небојша Вукановић континуирано са скупштинске говорнице изговара увреде и лажи којима покушава да наруши његово лично достојанство и пословни углед "Свислајон Такова", наводећи да тако брука цијелу Херцеговину.

"Уколико надлежни нису способни да сачувају моје људско достојанство и пословну личност која је доказана у свим сферама привредног и друштвеног живота, бићу принуђен да обуставим изградњу храма науке, знања и умјетности - гимназије и зауставим све привредне активности у Херцеговини, дислоцирам производне капацитете и трајно напустим Херцеговину", поручио је Драшковић. 

У саопштењу се додаје да су јавности познате методе Вукановићевог "рекетирања јавних личности". 

"Мора да зна да је 'ударио' на погрешну адресу јер ме нико у животу није рекетирао, па неће ни он. Спровешћу све законске мјере ради заштите интегритета своје личности и угледа пословног система 'Свислајон Таково'. Тешко Херцеговини ако јој друштвену и привредну стварност буду креирали такви као Небојша Вукановић", навео је Драшковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана