Drašković: Neću dozvoliti laž, klevetu i reketiranje

Srna
Drašković: Neću dozvoliti laž, klevetu i reketiranje

TREBINjE - Predsjednik poslovnog sistema "Svislajon Takovo" Rodoljub Drašković saopštio je da poslanik u parlamentu Republike Srpske Nebojša Vukanović kontinuirano sa skupštinske govornice izgovara uvrede i laži kojima pokušava da naruši njegovo lično dostojanstvo i poslovni ugled "Svislajon Takova", navodeći da tako bruka cijelu Hercegovinu.

"Ukoliko nadležni nisu sposobni da sačuvaju moje ljudsko dostojanstvo i poslovnu ličnost koja je dokazana u svim sferama privrednog i društvenog života, biću prinuđen da obustavim izgradnju hrama nauke, znanja i umjetnosti - gimnazije i zaustavim sve privredne aktivnosti u Hercegovini, dislociram proizvodne kapacitete i trajno napustim Hercegovinu", poručio je Drašković. 

U saopštenju se dodaje da su javnosti poznate metode Vukanovićevog "reketiranja javnih ličnosti". 

"Mora da zna da je 'udario' na pogrešnu adresu jer me niko u životu nije reketirao, pa neće ni on. Sprovešću sve zakonske mjere radi zaštite integriteta svoje ličnosti i ugleda poslovnog sistema 'Svislajon Takovo'. Teško Hercegovini ako joj društvenu i privrednu stvarnost budu kreirali takvi kao Nebojša Vukanović", naveo je Drašković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana