Додик: Учинићу све да ојачам вјеру у Српску и њене институције

Срна
Додик: Учинићу све да ојачам вјеру у Српску и њене институције

Бањалука - Предсједник Републике Српске Милорад Додик поручио је у новогодишњој честитки грађанима Српске да су данас потребни слога и солидарност, а не подјеле и нереална очекивања, те да је свјестан тешкоћа са којима се велики број људи суочава у свакодневном животу и да ће учинити све да ојача вјеру у Српску и њене институције.

"Учинићемо све да се у наредној години осјећате сигурни и корисни чланови друштва, да ојачамо вјеру у Републику Српску и њене институције", истакао је Додик у честитки.


Он је нагласио да је потпуно сигуран да ће наредна година бити завршена са бољим економским резултатима, а самим тим и бољим животним стандардом и снажнијом Републиком Српском.

"Са том жељом честитам Вам Нову Годину и божићне празнике", наведено је у честитики предсједника Републике Српске.

Додик је подсјетио да је Република Српска у години на измаку пролазила кроз бројна политичка и економска искушења, али да је упркос свему остала стабилна и ојачала своју позицију, саопштено је Кабинета предсједника Српске.

Он је истакао да Републику Српску данас нико не може оспорити јер је она створена као плод тежње српског народа за слободом.

"Данас нам требају слога и солидарност, а не подјеле и нереална очекивања, која не доносе корист никоме, осим онима који не воле Републику Српску. Ми је волимо, јер она је сигурно мјесто за живот нас и наших породица. Збога тога никада нећемо пристати да њен положај и овлашћења буду доведена у питање", поручио је предсједник Српске.

Он је свим грађанима Републике Српске пожелио да 2017. година буде боља и успјешнија од претходне.

"У том увјерењу, Вама и Вашим породицама, од срца честитам Нову годину, са жељом да Вам донесе пуно здравља, среће и радости", навео је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана