Ђокић: Конгрес Социјалистичке партије 11. децембра у Лакташима

Срна
Ђокић: Конгрес Социјалистичке партије 11. децембра у Лакташима

ДЕРВЕНТА- Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић најавио је за 11. децембар Конгрес партије у Лакташима када ће бити донесен план дјеловања за наредни период и представљено све што се жели радити на економско-социјалном развоју Републике Српске као најважнијем приоритету.

-Сматрамо да је у економско-социјалном развоју стабилност и будућност Републике Српске и БиХ. Конгрес ће направити и осврт на политичку ситуацију коју имамо у односима у оквиру БиХ, имаћемо јасне ставове о тим питањима - навео је Ђокић.

Он је истакао да Социјалистичка партија има припремљен документ у којем је наведено како се може допринијети укупном расту и развоју Републике Српске.

Према његовим ријечима, данас је у Дервенти одржан Извршни и Главни одбор Социјалистичке партије искључиво у сврху припрема за одржавање Конгреса.

-На конгресу ће бити биран Главни одбор, предсједник партије, Статутарна и Надзорна комисија, биће поднесен извјештај о раду између два Конгреса - навео је Ђокић.

Он је рекао да слиједе измјене на идентитету партије, конкретно биће промијењен графички дизајн или лого партије и све што прати такву измјену.

-Партија тако показује своју оријентацију ка прихватању модерних садржаја и вриједности које кроз лого желимо представити - навео је Ђокић и додао да ће на Конгресу бити испоштоване све епидемиолошке мјере.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана