Đokić: Kongres Socijalističke partije 11. decembra u Laktašima

Srna
Đokić: Kongres Socijalističke partije 11. decembra u Laktašima

DERVENTA- Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić najavio je za 11. decembar Kongres partije u Laktašima kada će biti donesen plan djelovanja za naredni period i predstavljeno sve što se želi raditi na ekonomsko-socijalnom razvoju Republike Srpske kao najvažnijem prioritetu.

-Smatramo da je u ekonomsko-socijalnom razvoju stabilnost i budućnost Republike Srpske i BiH. Kongres će napraviti i osvrt na političku situaciju koju imamo u odnosima u okviru BiH, imaćemo jasne stavove o tim pitanjima - naveo je Đokić.

On je istakao da Socijalistička partija ima pripremljen dokument u kojem je navedeno kako se može doprinijeti ukupnom rastu i razvoju Republike Srpske.

Prema njegovim riječima, danas je u Derventi održan Izvršni i Glavni odbor Socijalističke partije isključivo u svrhu priprema za održavanje Kongresa.

-Na kongresu će biti biran Glavni odbor, predsjednik partije, Statutarna i Nadzorna komisija, biće podnesen izvještaj o radu između dva Kongresa - naveo je Đokić.

On je rekao da slijede izmjene na identitetu partije, konkretno biće promijenjen grafički dizajn ili logo partije i sve što prati takvu izmjenu.

-Partija tako pokazuje svoju orijentaciju ka prihvatanju modernih sadržaja i vrijednosti koje kroz logo želimo predstaviti - naveo je Đokić i dodao da će na Kongresu biti ispoštovane sve epidemiološke mjere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana