Бивши о познатој диви: Она живи у свијету лажи и самоће

Агенције
Бивши о познатој диви: Она живи у свијету лажи и самоће

Био је њен продуцент, љубавник и најбољи пријатељ.

Дајмонд Јанг је једна од ријетких особа која заиста познаје пјевачицу Марају Кери.

"Плашим се за њу. Ја сам био један од ријетких људи у које је имала повјерења и којима је све могла све да каже. Сада нема никога таквог", рекао је Јанг.

Дајмонд је радио већину њених највећих хитова. Каже да је био увучен у њено "лудило".

"Био сам њен продуцент, пријатељ, љубавник. Никада није доносила одлуке без савјетовања са мном. Био сам јако заљубљен у њу, још увијек сам заљубљен. Али је немогуће некако бити дио њеног свијета. Мараја живи у свом балону. Морао сам да одем из свега тога, прије него што сам изгубио разум. Највише се сјећам усамљености и тешке тишине. Ја сам јој био једини пријатељ", каже Јанг.

Он је открио још и да је Мараја, након што се развела од првог мужа, упала у депресију и да није имала снаге за каријеру. Она и Јанг су вријеме проводили у њеном луксузном стану у Њујорку. Није дозвољавала да се пали телевизор, нити читају новине, јер се плашила да ће видјети нешто ружно о себи. Када би излазила напоље, приватно обезбјеђење је морало прије ње да обиђе мјеста на које је жељела да иде, да рашчисте људе. Није жељела да среће људе. Њени уговори за наступе имају и ставку да нико од људи у бекстејџу не смије да јој се обраћа, а по могућству и да је нико не гледа у очи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана