Амбасада Русије у БиХ: Путинов пут води ка истинској независности и суверенитету

Срна
Амбасада Русије у БиХ: Путинов пут води ка истинској независности и суверенитету

САРАЈЕВО - Амбасада Русије у БиХ саопштила је да је пут руског предсједника Владимира Путина пут ка истинској независности и суверенитету, ка свјесности националних и егзистенцијалних интереса, те разумијевању на који начин их треба бранити.

У реаговању на "Твит" америчког државног секретара Ентонија Блинкена у којем је Путинов пут назван "ауторитарним", Амбасада Русије оцијенила је да пут америчког предсједника Џозефа Бајдена води дегенеративном безумљу, јер не прави разлику између истине и лажи, демократије и слободе, са једне, те ропства и понижења, са друге.

"Пут Путина подржава огромна већина становништва Русије. Пут Бајдена – рекордно низак број Американаца", истиче се у саопштењу руске Амбасаде и поручује Блинкену да храбро иде Бајденовим путем.

У саопштењу се наводи да је скоро половина учесника Самита за демократију одржаног у САД одбила да се придружи завршном документу овог скупа или његовим појединим ставовима.

"Када се упознајеш са неким текстовима учесника Самита за демократију, онда стекнеш чврсто увјерење да их написала вијештачка интелигенција. Али, све је у њима вијештачко, па нема никакве интелигенције", наводе из Амбасаде Русије.

Уз оцјену да Вашингтон за подршку демократији издваја милионе, у саопштењу се констатује да је први знак државе у банкротству да све проблеме рјешава уз помоћ машине за штампање новца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана