Александар Петковић: Станивуковић још без званичне подршке бањалучког СДС-а

Д. М.
Александар Петковић: Станивуковић још без званичне подршке бањалучког СДС-а

БАЊАЛУКА - Градски одбор СДС-а Бањалука још није донио одлуку о томе да ли ће подржати најављену кандидатуру ПДП-овог Драшка Станивуковића за градоначелника Бањалуке, потврдио је за “Глас Српске” члан бањалучког одбора СДС-а и члан Главног одбора ове странке Александар Петковић.

- Прерано је за одговор на то питање, јер нема ни заказаних сједница градског одбора на којима би то требало да буде на дневном реду - био је кратак Петковић.

Он није желио да коментарише шпекулације да унутар ове странке постоји струја која сматра да не треба подржати Драшка Станивуковића, већ да СДС треба да има свог кандидата за градоначелника.

Према тврдњама наших извора, озбиљна струја унутар ове странке сматра да СДС у Бањалуци мора да има свог кандидата за градоначелника како би покушао да поврати жестоко нарушени рејтинг у највећем граду у Српској.

- Као кандидат се спомиње угледна бањалучка докторица Весна Ећим-Злојутро, а у прилог томе иде и чињеница да је она прошле године била гост Мирка Шаровића на Палама, гдје је прослављена крсна славе ове странке Петровдан - каже наш саговорник.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана