Aleksandar Petković: Stanivuković još bez zvanične podrške banjalučkog SDS-a

D. M.
Aleksandar Petković: Stanivuković još bez zvanične podrške banjalučkog SDS-a

BANjALUKA - Gradski odbor SDS-a Banjaluka još nije donio odluku o tome da li će podržati najavljenu kandidaturu PDP-ovog Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke, potvrdio je za “Glas Srpske” član banjalučkog odbora SDS-a i član Glavnog odbora ove stranke Aleksandar Petković.

- Prerano je za odgovor na to pitanje, jer nema ni zakazanih sjednica gradskog odbora na kojima bi to trebalo da bude na dnevnom redu - bio je kratak Petković.

On nije želio da komentariše špekulacije da unutar ove stranke postoji struja koja smatra da ne treba podržati Draška Stanivukovića, već da SDS treba da ima svog kandidata za gradonačelnika.

Prema tvrdnjama naših izvora, ozbiljna struja unutar ove stranke smatra da SDS u Banjaluci mora da ima svog kandidata za gradonačelnika kako bi pokušao da povrati žestoko narušeni rejting u najvećem gradu u Srpskoj.

- Kao kandidat se spominje ugledna banjalučka doktorica Vesna Ećim-Zlojutro, a u prilog tome ide i činjenica da je ona prošle godine bila gost Mirka Šarovića na Palama, gdje je proslavljena krsna slave ove stranke Petrovdan - kaže naš sagovornik.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana