Актив младих СДС-а Бијељина подржава Мићића и широку коалицију

Срна
Актив младих СДС-а Бијељина подржава Мићића и широку коалицију

БИЈЕЉИНА - Омладина СДС-а у Бијељини дала је пуну подршку предсједнику Градског одбора странке Мићи Мићићу у његовим намјерама да окупи широку коалицију која би дјеловала у најбољем интересу свих грађана.

- Актив младих СДС-а Бијељина даје пуну подршку званичом ставу Градског одбора СДС-а и настојању да, у преговорима са свим политичким странкама, пронађе најуспјешнији модел за функционисање и даљи развој нашег града - саопштено је из овог актива странке.

Наводећи да Мићић има значајну улогу у томе што се град убрзано развија и постаје погодно мјесто за живот и рад људи, у саопштењу се оцјењује да он одговорно обавља функцију првог човјека Бијељине већ 15 година.

- Сматрамо да Мићић, као човјек који најбоље познаје ситуацију у нашој локалној заједници, има легитимно право да води преговоре о будућем развоју града са свима, те да, у складу са својим искуством и одговорношћу коју носи дужност градоначелника, договори коалиционо дјеловање са свим политичким организацијама којима је циљ да Бијељина настави путем развоја", поручили су из Актива младих СДС-а Бијељина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана