Aktiv mladih SDS-a Bijeljina podržava Mićića i široku koaliciju

Srna
Aktiv mladih SDS-a Bijeljina podržava Mićića i široku koaliciju

BIJELjINA - Omladina SDS-a u Bijeljini dala je punu podršku predsjedniku Gradskog odbora stranke Mići Mićiću u njegovim namjerama da okupi široku koaliciju koja bi djelovala u najboljem interesu svih građana.

- Aktiv mladih SDS-a Bijeljina daje punu podršku zvaničom stavu Gradskog odbora SDS-a i nastojanju da, u pregovorima sa svim političkim strankama, pronađe najuspješniji model za funkcionisanje i dalji razvoj našeg grada - saopšteno je iz ovog aktiva stranke.

Navodeći da Mićić ima značajnu ulogu u tome što se grad ubrzano razvija i postaje pogodno mjesto za život i rad ljudi, u saopštenju se ocjenjuje da on odgovorno obavlja funkciju prvog čovjeka Bijeljine već 15 godina.

- Smatramo da Mićić, kao čovjek koji najbolje poznaje situaciju u našoj lokalnoj zajednici, ima legitimno pravo da vodi pregovore o budućem razvoju grada sa svima, te da, u skladu sa svojim iskustvom i odgovornošću koju nosi dužnost gradonačelnika, dogovori koaliciono djelovanje sa svim političkim organizacijama kojima je cilj da Bijeljina nastavi putem razvoja", poručili su iz Aktiva mladih SDS-a Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana