Турчин добио три године и 3 мјесеца робије за несрећу у којој је настрадао Шабан Шаулић

Кликс
Foto: Klix.ba

ГИТЕРСЛОХ - Послије три године од саобраћајне несреће у којој су недалеко од Билефелда страдали Шабан Шаулић и Мирсад Керић, а Слободан Стојадиновић задобио тешке повреде, одржано је суђење Турчину Алсину Левенту у Гитерслоху.

Пресуда у суду у Гитерслоху је изречена и Алсин Левент је добио три године и 3 мјесеца затвора.

Читава породица Шаулић, удовица Гордана, као и дјеца Михајло и Санела, као и син погинулог Мирсада Керића, присустовали су суђењу.

Подсјетимо, пјевач народне музике Шабан Шаулић погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи у фебруару 2019. код градића Гитерслох, у близини Билефелда, када је пијани возач ударио од позади ауто у коме је био Шаулић.

Од силине ударца, према тада незваничним информацијама, Шабан је доживио тешке тјелесне повреде, док је Мирсад био тешко повријеђен, а љекари су се борили за његов живот. 

Нажалост, од задобијених повреда, Мирсад је преминуо у болници. Бобан Стојадиновић који је сједио на задњем сједишту том приликом је задобио лакше тјелесне повреде.

Како су писали тамошњи медији, возач који је управљао путничким возилом који је ударио у ауто у којем се налазио Шабан управљао је аутомобилом брзином већом од 180 километара на час, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана