У слијетању "пежоа" са пута погинуо мушкарац, дјевојчица тешко повријеђена ВИДЕО

Срна
Foto: Танјуг

КОВИЉ - Један мушкарац је погинуо, а повријеђена су два дјетета и двије жене у саобраћајној несрећи код Ковиља, јавили су београдски медији.

РТС наводи да је страдао хрватски држављанин, који је управљао аутомобилом марке “пежо” македонских регистарских таблица, а да су повријеђена два дјетета и двије жене, као и да су медицински збринути.

У Институту за здравствену заштиту дјеце и омладине Војводине за “Блиц” су рекли да је седмогодишња дјевојчица животно угрожена док је десетогодишњи дјечак ван животне опасности.

“Девојчица је у операционој сали где се лекари боре за њен живот јер је задобила повреде главе и има унутрашње крварење, док је код дечака након детаљног прегледа и дијагностике утврђено да је добро и да има мање повреде у виду модрица”, рекли су надлежни из Института.

Из Завода за хитну медицинску помоћ су навели да је старија женска особа без свијести превезена у Ургентни центар на реанимацију заједно са још једном женском особом старом 32 године која је била у свјесном стању.

Према незваничним информацијама, аутомобил је слетио са пута и преврнуо се на кров.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана