U slijetanju "pežoa" sa puta poginuo muškarac, djevojčica teško povrijeđena VIDEO

Srna
Foto: Tanjug

KOVILj - Jedan muškarac je poginuo, a povrijeđena su dva djeteta i dvije žene u saobraćajnoj nesreći kod Kovilja, javili su beogradski mediji.

RTS navodi da je stradao hrvatski državljanin, koji je upravljao automobilom marke “pežo” makedonskih registarskih tablica, a da su povrijeđena dva djeteta i dvije žene, kao i da su medicinski zbrinuti.

U Institutu za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Vojvodine za “Blic” su rekli da je sedmogodišnja djevojčica životno ugrožena dok je desetogodišnji dječak van životne opasnosti.

“Devojčica je u operacionoj sali gde se lekari bore za njen život jer je zadobila povrede glave i ima unutrašnje krvarenje, dok je kod dečaka nakon detaljnog pregleda i dijagnostike utvrđeno da je dobro i da ima manje povrede u vidu modrica”, rekli su nadležni iz Instituta.

Iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć su naveli da je starija ženska osoba bez svijesti prevezena u Urgentni centar na reanimaciju zajedno sa još jednom ženskom osobom starom 32 godine koja je bila u svjesnom stanju.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil je sletio sa puta i prevrnuo se na krov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana