Смедерево: Са 4,2 промила алкохола у крви тукао жену столицом

Срна
Foto: Илустрација

СМЕДЕРЕВО - На приједлог Основног јавног тужилаштва у Смедереву, суд је одредио притвор Д.С. (72) , због сумње да је у алкохолисаном стању вређајући и претећи смрћу, тукао супругу.

Притвор је одређен због постојања особитих околности које указују да ће боравком на слободи ометати поступак утицајем на свједоке, као и да ће учинити кривично дјело којим прети, наводи се у саопштењу тог тужилаштва. 

Одмах по подношењу пријаве од стране оштећене, по налогу тужилаштва осумњиченоме је одређено задржавање и извршено је алкотестирање, којом приликом је констатовано присуство 4,2 промила алкохола у крви осумњиченог. 

Осумњиченоме се на терет ставља извршење кривичног дјела насиље у породици, за које је запрећена казна затвора од 6 мјесеци до 5 година.

Сумња се да је осумњичени у породичном домаћинству у Лугавчини својој супрузи, у видно алкохолисаном стању, најпре упутио велики број увреда и пријетњи да ће је убити, а затим јој задао више удараца рукама, ногама и столицом по тијелу, од чега је оштећена задобила лаке тјелесне повреде.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана