За Војну академију 3 широм Српске траже карту више

Александра Маџар
За Војну академију 3 широм Српске траже карту више

Бањалука - Резервисати карте за филм "Војна академија 3" у мултиплексу "Палас" ових дана није било могуће, а они који су успјели морали су доћи и пола сата раније како би избјегли гужве и на миру потражили своје мјесто, јер су улазнице за прве дане приказивања биле распродате данима раније.

Наставак приче "Војне академије" у режији Дејана Зечевића вјерним гледаоцима донио је нове професионалне и љубавне заплете и испреплитао судбине јунака једне од најгледанијих серија, а биоскопима одличну зараду, јер је од премијере 8. новембра у Србији филм погледало више од 50.000 гледалаца.

Портпарол мултиплекса "Палас" Марина Поповић потврдила је да је нови почетак познате приче изазвао велико интересовање бањалучке публике, а због свих оних који чекају да погледају "Војну академију 3" објаснила је да је до улазница лакше доћи радним данима, јер је викендом сала испуњена до посљедњег мјеста.

- "Војна академија 2" 2013. године заузела је друго мјесто на листи најгледанијих филмова у мултиплексу "Палас" и била испред свјетских хитова "Хобит: Смаугова пустош" и "Тор: Свијет таме" - казала је она.

Како "Путујуће кино" мултиплекса "Палас" сарађује са центрима за културу у свим градовима РС, тако ће поред Бањалуке филм имати прилику да погледају фанови широм Српске.

- Филм је приказан и у Бијељини, Градишци, Фочи, Гацку и Шипову, гдје је пунио сале до посљедњег мјеста. До краја мјесеца "Војну академију 3" гледаће публика и у Добоју, Шамцу, Модричи, Теслићу, Козарској Дубици, Зворнику, Брчком, Палама... - најавила је Поповићева.

На великом екрану, сада у официрским униформама, појављују се добро познати јунаци Бојан Перић, Радован Вујовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Тамара Драгичевић.

Стигла је и нова генерација глумаца Вучић Перовић, Ђорђе Стојковић, Анђела Јовановић, Славен Дошло, Андреа Ржаничанин и Гордана Пауновић.

Сценарио је по мотивима приче Гордана Михића написао Бобан Јевтић, косценариста је Милан Коњовић, а продуцент Небојша Неле Гарић.

Улазнице на поклон

"Глас Српске" и мултиплекс "Палас" награђују читаоце улазницама за овај филм. Заинтересовани треба да се јаве у 9 часова на број телефона 051/342-900, а два најбржа добиће по двије улазнице за "Војну академију 3".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана