Радови Александре Кузмановић у УДАС-у

Д. К.
Радови Александре Кузмановић у УДАС-у

Бањалука - Самостална изложба умјетнице Александре Кузмановић под називом “На барама” биће отворена сутра у 19 часова у Културном центру УДАС у Бањалуци.

Ријеч је о првој самосталној изложби из области сликарства умјетника са и без инвалидитета у оквиру програма излагачких активности Културног центра УДАС Бањалука за 2019. годину. Умјетнички савјет Културног центра УДАС, на основу јавног конкурса из области сликарства за умјетнике са и без инвалидитета одабрао је радове умјетнице Александре Кузмановић за представљање у КЦ УДАС.

У оквиру излагачких активности за 2019. годину у културном центру, у периоду од марта до септембра 2019. године биће представљане, сваког мјесеца, изложбе умјетничких радова умјетника из БиХ и Србије.

Александра Кузмановић је завршила средњу школу у Теслићу, а 2015. године уписала се на сликарство на Академији умјетности Универзитета у Бањалуци. Тренутно је четврта година у класи професорице Борјане Мрђе.

Изложба ће бити отворена до 31. марта 2019. године и доступна је за посјетиоце радним даном и суботом од девет до 15 часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана