Становници РС мјеркају луксузне некретнине пројекта Београд на води

М. Л.
Становници РС мјеркају луксузне некретнине пројекта Београд на води

Бањалука - Макета пројекта "Београд на води" представљена је јуче у Банском двору у Бањалуци, а организатори истичу да су становници РС посебно заинтересовани за куповину станова у згради "BW Vista ".

Из предузећа "Београд на води" истичу да је ријеч о згради висине 82 метра у којој се на 23 спрата налази 228 станова различите квадратуре, а цијена се формира за сваки стан појединачно, у зависности од спрата, оријентације и величине самог стана.

Генерални директор "Београда на води" Никола Недељковић рекао је да је циљ презентације да потенцијални купци све информације добију из прве руке.

- Због великог интересовања међу становништвом Републике Српске желели смо да свим потенцијалним купцима на овом тржишту дамо информације из прве руке. У наредних неколико дана они ће моћи да директно разговарају са нашим продајним саветницима и да добију одговоре на сва питања у вези са пројектом - рекао је Недељковић.

Организатори презентације истичу да ће "Београд на води" бити дом за више од 14.000 људи, а отвориће и 20.000 радних мјеста. Почетак изградње највећег пројекта у региону, вриједног три и по милијарде евра, озваничен је у септембру 2015. године и требало би да буде завршен у року од 30 година. Српски премијер Александар Вучић и директор "Игл Хилса" Мухамед Алабар написали су поруке које су у "временској капсули" убацили у темељ прве зграде која ће бити изграђена.

Постављању камена темељца присуствовао је и предсједник РС Милорад Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 12 беба
Рођено 12 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана