Какво нас вријеме очекује сутра

Срна
Foto: Танјуг

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ и сутра се очекује претежно сунчано и веома топло вријеме, уз дневну температуру ваздуха до 28 степени Целзијусових.

У послијеподневним часовима на југозападу ће доћи до умјереног развоја облачности, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, источни и сјевероисточни, а у Херцеговини југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од осам до 12, на југу до 15, у вишим крајевима од четири, а дневна од 23 до 28, у вишим крајевима од 18 степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 10, Калиновик и Чемерно 20, Гацко и Хан Пијесак 21, Соколац и Кнежево 22, Ливно 24, Билећа, Сребреница, Бихаћ и Неум 25, Србац, Требиње, Фоча, Бањалука, Мркоњић Град, Бугојно, Градачац, Сански Мост, Сарајево и Тузла 26, Нови Град, Приједор, Бијељина, Рудо, Вишеград, Шипово, Добој, Брчко и Широки Бријег 27, Зворник 28, Мостар и Зеница 29 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана