Отворен хуманитарни број за лијечење Слободана Ковачевића из Брода: Сваки позив буди наду

В. К. С.
Отворен хуманитарни број за лијечење Слободана Ковачевића из Брода: Сваки позив буди наду

БРОД - Слободан Ковачевић (30) из Брода још чека ново срце које је једина нада да ће успјети остварити снове, а на том путу му је потребна помоћ суграђана и свих других који позивом из “м:тел” мреже на хуманитарни број 1413 могу донирати једну марку за трансплантацију срца.

Слободан се разболио прије Нове године, а након лијечења у Универзитетском клиничком центру Српске и у Београду, гдје се и данас налази, установљено је да му је неопходна трансплантација срца, за шта је потребна велика сума новца. У помоћ су прискочили многи, организовањем хуманитарних акција, а од 1. јула отворен је нови број 1413, који ће бити активан до 31. јула.

- Слободан је у Београду, све је спремно за операцију, чека се донор. Он није тренутно животно угрожен, али мало теже психички подноси све јер ова борба траје већ шест, седам мјесеци. Вјерујемо да ћемо дочекати, ако Бог да, дан када ће добити ново срце и наставити гдје је стао - рекао је за “Глас Српске” његов отац Славко. Сви који желе помоћи Слободану могу то учинити и уплатама на жиро-рачун 5520001947516690 у Адико банци. Рачун гласи на име његовог оца Славка Ковачевића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана