Otvoren humanitarni broj za liječenje Slobodana Kovačevića iz Broda: Svaki poziv budi nadu

V. K. S.
Otvoren humanitarni broj za liječenje Slobodana Kovačevića iz Broda: Svaki poziv budi nadu

BROD - Slobodan Kovačević (30) iz Broda još čeka novo srce koje je jedina nada da će uspjeti ostvariti snove, a na tom putu mu je potrebna pomoć sugrađana i svih drugih koji pozivom iz “m:tel” mreže na humanitarni broj 1413 mogu donirati jednu marku za transplantaciju srca.

Slobodan se razbolio prije Nove godine, a nakon liječenja u Univerzitetskom kliničkom centru Srpske i u Beogradu, gdje se i danas nalazi, ustanovljeno je da mu je neophodna transplantacija srca, za šta je potrebna velika suma novca. U pomoć su priskočili mnogi, organizovanjem humanitarnih akcija, a od 1. jula otvoren je novi broj 1413, koji će biti aktivan do 31. jula.

- Slobodan je u Beogradu, sve je spremno za operaciju, čeka se donor. On nije trenutno životno ugrožen, ali malo teže psihički podnosi sve jer ova borba traje već šest, sedam mjeseci. Vjerujemo da ćemo dočekati, ako Bog da, dan kada će dobiti novo srce i nastaviti gdje je stao - rekao je za “Glas Srpske” njegov otac Slavko. Svi koji žele pomoći Slobodanu mogu to učiniti i uplatama na žiro-račun 5520001947516690 u Adiko banci. Račun glasi na ime njegovog oca Slavka Kovačevića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana