Нестао војник из Чајнича, посљедњи пут виђен на територији Фоче

АТВ
Нестао војник из Чајнича, посљедњи пут виђен на територији Фоче

Фочанска полиција интензивно трага за Драгом Танасковићем (29) из Чајнича, припадником Оружаних снага БиХ, који је нестао 26. марта ове године.

У ПУ Фоча наводе да је нестанак пријављен у ПС Чајниче 28. марта у осам часова ујутро.

”Нестали је посљедњи пут виђен увидом у видео надзор јавних површина општине Фоча на  локацији ”Јужни мост слободе” на путном правцу Фоча-Устиколина 26. марта око 21 час”, саопштила је ПУ Фоча.

Додају да је Драго средње грађе, висок је око 175 центиметара, има смеђу кратку косу, смеђе очи, срцолик облик лица. На себи је имао тамноплаву јакну са капуљачом, панталоне од тексаса дјелимично подеране на лијевој ногавици изнад кољена и патике.

”Полицијска управа Фоча апелује свим грађанима уколико виде нестало лице или дођу до било каквих сазнања о истом, да то пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатани број телефона 122”, саопштила је ПУ Фоча.

Танасковићева породица огласила се у медијима наводећи да је Драгу 25. марта око поноћи полиција задржала на испитивању у ПС Фоча, те да му се од тада изгубио сваки траг. Како наводе из полиције им је речено да је Драго пуштен сутрадан у 21.05 часова, али да се више није вратио кући.

У полицији те наводе нису жељели да коментаришу.

Породица се плаши најгореф и моли све људе који имају информације о Драги да им то дојаве на број 065 469 690.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана